Traductor de Google

13 d’octubre del 2012

el mercat de "la Lleona"

Qui diu que no hi racons amb encant a Girona que no siguin tot pedres antigues?:
Al barri de sant Feliu de la nostra petita ciutat de Girona, els dos primers dissabtes de cada mes, durant tot el matí, des de les 10h, durant gairebé tot l´any, sigui primavera, estiu, tardor o hivern, a la plaça sant Fèlix, sobre la vorera del peu de la "columa de la lleona" també coneguda com "el cul de la lleona", i en les andanes a banda i banda de l´accés al pont rovellat de sant Feliu sobre l´Onyar, para el MERCAT de la LLEONA, que ja té gairebé dues dècades d´activitat.
Es tracta d´un mercat no de parades fixes, sinó desmuntables, amb objectes vells i antics de brocanteria, de segona mà, papers vells o usats com llibres, revistes, postals, segells, etc,; també de "merchandissings" publicitàries diverses com pins, xapes, anelles de xampany, etc, i materials d´artesania com ceràmiques, vidres, perfums, etc. Tot a preus realment barats de mercat d´ encants.
Aquest mercat té un interès indubtable, ja que aporta materials per a entorns de treball i aprenentatge diversos, com el teatre, la decoració, el coleccionisme, l´ensenyament i etc., i a més ofereix ambients i entorns socials atractius on sempre s´acaba coneixent a algú o aprenent quelcom que no sabiem de temps anteriors...
Si algun dissabte als matins no sabeu que fer, aneu a donar un vol al Mercat de la Lleona, de ben segur que no us en penedireu. El videoreportatge que podeu veure, aquí a sota o al canal de Youtube de l'AViC, n'és una petita mostra.