Traductor de Google

1 de juny del 2012

hem anat a Fira, la del conte!

El cap de setmana passat vaig estar a la Fira del conte de Medinyà, com a il·lustrador i educador, presentant la publicació digital per la quitxalla i la jovenalla "La Pagineta", editada i publicada per l´Associació de Veïns i Comerciants del barri sant Feliu de Girona al seu web-site; a la taula que teníem vam poder comptar amb l´acompanyament del conegut pintor, educador i activista cultural gironí, Lluís Bosch Martí.
Medinyà, és un poble de l´Empordanet del Gironés,  que  actualment està unit municipalment al poble de sant Julià de Ramis; fa temps que cerquen independitzar-se, ja que Medinyà és un poble vorejat pel SE per la NII, per l´AP7, i pel Ter, però el restant territori és sobretot rural i relativament lluny d´altres pobles, i encara que relativament a prop de sant Julià, aquest està unit urbanament fent un continu urbanitzat gairebé indestriablement amb la zona urbana del poble de Sarrià de Ter...
Els de Sant Julià-Medinyà, organitzen cada any una Fira dedicadaa a les narracions orals, escrites, dibuixades, animades, filmades o amb qualsevol tècnica, adreçades - sobretot el diumenge del cap de setmana-, al públic infantil i juvenil. Aquesta és la tercera edició de la Fira,  que està emprenent un caràcter de Fira sectorial de caire supracomarcal, amb extensions a tota Catalunya.
L´ambient era en general bo i positiu, i l´organització, a càrrec de l´equip de COCU, modesta, entusiasta i bastant eficient.
L´any vinent, si tot va bé, hi tornarem, si la mosqueta Lia, el lleonet Liu, el Becocell, la Becolorida, i els Mobius volen anar-hi!