Traductor de Google

18 d’agost del 2011

les tres "T"

Tarragona, Teatre, i tanca?
Aquest estiu la ciutat de Tarragona i en concret el MNAT, han organitzat una exposició sobre la recuperació del que queda dels vestigis de l´antic teatre romà,amb el lema Desc-obrim el teatre! .
Prèviament varen convidar una colla de dissenyadors i escoles de disseny de la ciutat a participar en un concurs per a oferir una imatge pública del que s´ha fet per recuperar pels visitants les pobres restes arquitectòniques d´aquella vella palestra teatral, a desenvolupar sobretot en la tanca que clou el recinte.
Aquesta ha sigut una inicativa lloable, ja que d´aquesta manera la gent jove i els que no estàn massa al tanto del que passa amb les "antigualles", ara estaràn més informats i interessats, ja que a més part de l´ expo versa sobre aquest concurs i de passada ha servit per a promocionar a joves dissenyadors gràfics, però...,si visiteu el website del MNAC, de ben segur us sorprendrà que amb tanta gent del món del disseny implicada, el lloc web sigui tant adust, disciplent i mancat de la serietat necèssaria per a dir que és sobri i eficient!