Traductor de Google

28 d’abril del 2018

7è"Quedaran les paraules" sant Jordi 2018 a Montroig

Lo meu equip i jo, hem realitzat un videoreportatge de la setena edició del "Quedaran les paraules" d'enguany, que es va desenvolupar lo passat dilluns, dia de sant Jordi i Dia d'Aragó, a lo poble de Montroig, organitzat per la Comarca del Matarranya, en la participació d'alumnes de la Banda musical Comarcal san Anton, i de membres d'ASCUMA..
L'acte ha estat molt animat en les lectures en ambdos llengües que es parlen al Matarranya: lo castellà i lo català.
Primer, i despuès de la introducció de lo president comarcal, es va presentar l' edició d'enguany, a càrrec de la Comarca de los: "Qüentos encadenats", en parlaments de lo dissenyador i la il·lustradora gràfics de los esmentats "Qüentos...", per a continuació llegir-los publicament.
Tot seguit los xiquets i xiquetes ens varen deleitar en lectures variades i en la música de los alumnes de la Banda san Antón... A continuació varen llegir los adults, i poc després es va presentar lo nou llibre de David Albesa: la Arca de Moret, una edició ampliada i en castellà de los qüentos que li van publicar a ASCUMA, en un llibret, en català, de la col·lecció: Quaderns de les Cadolles, titulat "Quin món més bestia", ara feia una bon grapat d'anys; després de la intervenció de lo mateix autor, es va passar a fer lectura pública de les breus narracions d'ambdós llibres,...i en ambdues llengües, acte en el que hi vaig participar en la lectura d'un conte curt en català titulat: "amnèsia", una terrorífica historieta sobre una abella atropellada per un cotxe...
Per finalitzar, hi va haver xocolatada per a tothom, però, jo no hi vaig poder restar-hi...
Aquí us deso l'enllaç a l' adreça web per a visionar lo videoreportatge al YouTube, i al Facebook, on hi trobareu un munt de detalls que aquí resulten superflus.